Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мотоцикліста, який на Львівщині збив двох дівчат, взяли під варту

Як повідомили 20 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, поліцейські взяли під варту водія, який скоїв наїзд на двох дівчат та втік з місця події
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

За рішенням суду зловмиснику, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду, керуючи мотоциклом у нетверезому стані, обрано запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення застави.

Як повідомлялось раніше, дорожньо-транспортна пригода сталась 17 липня близько 23.00 у селі Підзвіринець Городоцького району. Невідомий мотоцикліст скоїв наїзд на двох дівчат та втік з місця події. Внаслідок ДТП місцеві мешканки віком 14 і 15 років були госпіталізовані з тілесними ушкодженнями.

На Львівщині мотоцикліст збив двох неповнолітніх дівчат

До розшуків водія були задіяні співробітники всіх служб Городоцького відділення поліції. Того ж дня правоохоронці встановили особу мотоцикліста-втікача – 22-річного мешканця району. Також було встановлено, що він керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

18 липня слідчі Городоцького відділення поліції повідомили водію про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Того ж дня суд обрав зловмиснику запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ