Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

МОУ: Бійцям більше не треба фотографувати знищену ворожу техніку

Міністерство оборони вносить зміни в наказ про виплату винагороди військовослужбовцям за знищену військову техніку, виконання бойових завдань та участь у бойових діях, за успішне виконання бойових завдань і за безпосередню участь в бойових діях.

Про це під час брифінгу заявив заступник директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України Сергій Винник у четвер у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Міністром оборони завдання поставлено, і ми вносимо сьогодні зміни в наказ, який регламентує виплати, і деякі питання, зокрема щодо обов'язкового підтвердження знищення техніки шляхом фотографування і т.д., ми це скасовуємо. Тому що так, десь не завжди можна сфотографувати на полі бою», - зазначив він.

Винник підкреслив, що міністр оборони тримає це питання на особистому контролі.

«На сьогодні прийнято рішень на загальну суму 70,9 млн грн для виплати 13775 військовослужбовцям. Виплачено на сьогодні 67,4 млн грн, і одержали цю винагороду 12 071 військовослужбовець. Підлягає виплаті ще 3 млн 603 тисячі грн, і цю винагороду до кінця цього тижня ще одержать 1684 військовослужбовця», - повідомив він. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ