Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

МОЗ: в пасажирів та членів екіпажу рейсу із Уханя не виявлено жодних симптомів ГРЗ

Як повідомили у прес-службі МОЗ України, Міністерство охорони здоров’я поспілкувалось із медиками, які супроводжували людей на борту авіарейсу із Уханю.

Під час польоту та посадки літака у жодного пасажира  та члена екіпажу не було виявлено симптомів гострих респіраторних захворювань. 

Всі люди, що прибули із Уханя будуть транспортовані до місця обсервації – медичний центр Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавській області. 

Офіційно: стало відомо, де розмістять українців, які летять з Уханя

Психоемоційний стан всіх пасажирів у нормі. Але вони все ще потребують підтримки та розуміння зі сторони співгромадян. 

Нагадаємо, на борту літака перебували 45 українців, 27 іноземців та члени екіпажу, серед яких 3 медика. 

Одразу після приземлення здійснені всі заходи безпеки: літак відправлений на санітарну стоянку. Всі переміщення та прикордонний контроль евакуйованих проведений із дотриманням протиепідемічних заходів. 

Медики протягом всього періоду обсервації (14 днів) будуть проводити медико-санітарне спостереження як мінімум двічі на день всіх, хто перебуває в ізоляції.

Додатково, люди, які перебуватимуть в обсерваторі, матимуть контакти медичних працівників, щоб у разі погіршення їхнього стану здоров’я або появи симптомів, які можуть свідчити про розвиток гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, їх було госпіталізовано в інфекційний стаціонар. В такому випадку, в інфекційному відділенні їм буде надаватися медична допомога і проводитися подальша діагностика.

Після прибуття до місця обсервації транспорт, яким перевозять евакуйованих  та членів команди, пройде дезінфекційну обробку.

Літак з Уханя: у Нових Санжарах, що на Полтавщині, сутички з правоохоронцями

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ