Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Можливість угоди з Регіонами розглядають всі учасники помаранчевої команди, але вони чекають, поки на домовленість піде хтось з їхніх партнерів – Вадим Карасьов

Всі помаранчеві сили розглядають можливість утворення коаліції з Партією Регіонів, проте більше хочуть, щоб на угоду з регіоналами пішли їхні партнери, — заявив 28 лютого під час прес-конференції політолог Вадим Карасьов.
«Особливість виборів полягає у тому, що це вибори майбутньої коаліції. Це створює певну подвійність політичної гри. Є публічна сторона політики — коли політичні сили сваряться, намагаються з’ясовувати стосунки, а є партійно-дипломатична — ніхто не хоче посваритися так, щоб унеможливити преговорний процес, — зазначив Вадим Карасьов. — Варто зазначити, що помаранчеві сили бояться, що хтось з їхніх партнерів піде на угоду з Партією Регіонів, з іншої сторони, вони самі ведуть переговори з регіоналами, щоб в разі необідності випередити своїх колег по помаранчевому табору. Отож, всі чекають, в кого скоріше здадуть нерви і хто першим погодиться на коаліцію з ПР, щоб потім звинуватити цю політичну силу у зраді ідеалів Майдану».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ