Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Mp3-екскурсії про Львів завантажило понад 3 000 користувачів Інтернету

Понад 3000 користувачів завантажило mp-3 екскурсії, що нещодавно з’явилися на сайті VisitLviv.net. Екскурсії складаються з маршрутів центральною частиною міста – «Львів стародавній» та «Львів за 2 години», – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Аудіо-екскурсії у такому форматі виявилися потрібними для гостей міста, і це нас дуже тішить. Наші колеги з Центру туристичної інформації розповідають, що кожного дня їх запитують про ці екскурсії і відвідувачі або їх собі записують на флешки чи плеєри, або качають з сайту VisitLviv.net», – розповів Ярема Дух з відділу промоції міста ЛМР.

 

Зараз відділ промоції міста та команда сайту працює над новими екскурсіями. Наступні екскурсії будуть присвячені «Львівському Корзо» (прогулянка від Оперного театру до пам’ятника Грушевському) та окремим вулицям. Тексти готуються відомим львовознавцем Ільком Лемком, а оформлює і записує їх команда сайту VisitLviv.net.

 

Разом з тим, вже існуючі екскурсії записуються ще чотирма найзатребуванішими туристами мовами – окрім української, екскурсії зазвучать англійською, польською, російською та німецькою.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ