Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Мультфільми, колядки та зірковий дует: що готує Органний зал на різдвяні свята

Львівський органний зал готує багато святкових концертів цього різдвяного сезону.
Автор Roman-Wanderer

19 грудня Різдвяна органна музика прозвучить у виконанні солістки Надії Величко. Відвідувачі зможуть почути, як звучить Різдво у Німеччині, Франції, Польщі, Італії. 

21 грудня Львів порине у святкову атмосферу передноворічних днів разом із String Quartet Black Tie. “Happy New Year”, “Щедрик”, “Let it Snow!”, “Тиха ніч” та багато інших відомих композицій у виконанні струнного квартету з Києва. Різдвяна класика у стильному виконанні.

22 грудня за органом творитиме дива Олена Мацелюх. Гімни, колядки, колискові, молитви, рондо, сюїти - всі барви Різдва в одному концерті.

28 грудня справжнє родинне свято гумору та дитячої радості чекає на тих, хто відвідає концерт “Мультфільми під живу музику”. Кумедні Том і Джеррі розважатимуть із великого екрану в Органному залі під фантастичні імпровізації “тапера” Дмитра Микитина.

29 грудня дитячий духовий оркестр “Веселі музиканти” подарує чарівні мелодії, знайомі з дитинства. Найтепліші та найвеселіші колядки у виконанні юних музикантів - найзворушливіший концерт року.

31 грудня о 15.00 Органний зал кличе проводжати старий рік та заряджатися святковим настроєм для зустрічі нового 2020 року. Органістки Надія Величко та Олена Мацелюх зіграють чарівну святкову класику. Буде і “Щедрик” Леонтовича, і казковий  Чайковський, і урочистий Бах, і нестримний Марш Радецького від Штрауса.

А новий 2020 рік треба почати з чогось неймовірно крутого. Як, наприклад, концерт “Сонати під Різдво”, який гратимуть 5 січня скрипаль Орест Смовж і піаніст Антоній Баришевський. Це справді вибухове поєднання, адже кожен з них неперевершено володіє своїм інструментом і вже підкорив найкращі сцени світу. Дует Смовжа і Баришевського вражатиме творами "батька музичної драматургії" Людвіга ван Бетовена, а також творами Антона Веберна й Галини Уствольської.

Квитки на всі концерти можна придбати у касі Органного залу, а також онлайн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ