Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Муніципали складають протоколи на мене і членів моєї сім’ї», - мер Луцька

Працівники муніципальної варти у Луцьку складають протоколи за порушення на мера Ігоря Поліщука та членів його родини. У цьому Поліщук зізнався під час засідання виконкому міськради 1 грудня, - повідомив власкор Гал-інфо.

Під час розгляду питання організацію парковки в одному із мікрорайонів Луцька член виконавчого комітету Олександр Гурський зауважив:

«Ми дуже часто їздимо в управління ЖКГ (Луцької міськради, - Гал-інфо). На території управління ЖКГ під час проведення наради практично не можемо здійснити паркування. Ми ж не їдемо по своїх цілях, ми їдемо в робочих питаннях. Парковка настільки мала, і от прикрий випадок був у вівторок. Одним колесом припаркувався на бордюрі. І тут раптом муніципал не мав більше де протоколів складати, то прийшов на наші транспортні засоби…»

На це відреагував мер Луцька Ігор Поліщук, заявивши, що не можна робити поблажок ні для кого.

«Я вас переб’ю, вибачте. Моя принципова позиція і моя вказівка для муніципальної варти – складати протоколи на всіх. В тому числі складають протоколи на членів моєї сім’ї, на мене, моїх друзів. І всі йдуть і платять ці штрафи», - зауважив Ігор Поліщук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ