Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Музичний подарунок для прекрасної половини людства підготували кращі Голоси Країни

Музичний подарунок для прекрасної половини людства підготували кращі Голоси Країни – Аніс, Роман Милян, Grohotsky.

Найкраші романтичні хіти усіх часів і народів від Sting, George Michael, Tom Jones, Bryan Adams, Joe Cocker та ін - лише для жінок! Аніс, Роман Милян, Grohotsky – то знаменита «Чоловіча колекція». Співають лише чоловіки! У товаристві харизматичних і талановитих мужчин оживають кавери на найвідоміші композиції, які співали своїм коханим талановиті співаки. Кращі голоси – для найчарівніших!

АНІС стрімко з’явився у музичному українському просторі. Він так переспівав Джо Кокера, що багато з нас просто ахнули від цього неймовірно потужного і колоритного голосу!».  Нічого дивного, що Аніс Теєб став фіналістом 5-ого сезону  „Голосу Країни”, увійшов до 16 найкращих співаків України. Музикант добре володіє техніками «грального» і «скрімінг», які використовується вокалістами в екстремальних напрямках металу.

Учасник шостого сезону телевізійного вокального шоу «Голос країни» РОМАН МИЛЯН відомий поціновувачам української музики завдяки своїй участі у львівському поп-рок гурті «Дикі Серцем». Їх гостросоціальні сингли полюбилися усім, хто замислюється над життям, і сила вокалу дозволяє виконавцю змусити переживати усіх своїх фанів. Хоча назва гурту запозичена у Девіда Лінча з однойменного фільму,  але ця історія близько описує месидж, який несе гурт.

GROHOTSKY (ІГОР ГРОХОЦЬКИЙ) – переможець шоу "Голос Країни - 4", дворазовий чемпіон України з футболу, колишній гравець київського "Динамо". Він став популярним, коли здобув перемогу в телепроекті "Голос Країни-4". Після перемоги на шоу Святослав Вакарчук запросив його виступити на стадіонах "Олімпійський" в Києві та "Металіст" в Харкові, в рамках концертного туру "Океан Ельзи". Ігор представив Україну на міжнародному вокальному конкурсі в Азербайджані – "Youthvision 2016". Серед 20 країн він здобув перемогу і отримав Гран-прі конкурсу.  Він творить атмосферну чуттєву музику, саме доречну до Дня весни!

Автор проекту та ведучий вечора – Петро Луцишин!

Чоловіча колекція хітів – для тих, хто надихає…

Місце зустрічі – 8 березня, 18.00 год, Львівська філармонія!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ