Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МВС просить нардепів не втручатися у роботу міліції

МВС України просить народних депутатів не втручатися у роботу працівників правоохоронних органів. Про це йдеться у повідомленні Управління зв'язків із громадськістю МВС.

"Керівництво міністерства внутрішніх справ закликає народних депутатів утриматися від втручання в роботу працівників міліції", - зазначили в УЗГ.

У відомстві навели ряд прикладів, коли нардепи не дотримувалися принципу невтручання і перешкоджали правоохоронцям виконувати свої обов'язки.

Зокрема, йдеться про випадок 15 січня,коли працівники ДАІ намагалися зупинити автомобіль з наклейкою на номерному знаку за порушення правил дорожнього руху.

"Стосовно порушника інспектори мали намір скласти адміністративний протокол, але інші громадяни відтіснили їх від авто. За кермо сів чоловік, який представився народним депутатом Володимиром Яворівським, і автомобіль на чолі колони продовжив рух. Порушення правил активістами так званого "автомайдану" були зафіксовані на відео", - зазначається у повідомленні.

Подібна поведінка політиків та інших публічних осіб "може породжувати у громадян відчуття безкарності та провокувати розвиток правового нігілізму в державі", заявили в МВС.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ