Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми бачимо відверте бажання антикризової коаліції розправитися з неугодними їм міністрами — Юрій Ключковський

Коментуючи правовий аспект можливої відставки міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, народний депутат Юрій Ключковський відзначив, що “винесення на голосування у Верховній Раді пропозиції про недовіру окремому міністру є дуже сумнівним з точки зору Конституції”.
“Однак ми бачимо відверте бажання антикризової коаліції розправитися з неугодними їм міністрами. Насамперед з міністром оборони і міністром закордонних справ. З тими, які призначаються за поданням Президента”, – наголосив Юрій Ключковський.
“Якщо це буде зроблено, можна забути всі розмови про стабільність в державі, об’єднання заходу і сходу. Це викличе гостре протистояння між Президентом і Кабміном, а також жорсткий поділ у Верховній Раді. Це не призведе ні до конструктивізму, ні до користі для України”, – вважає народний депутат.
Ключковський зазначив, що “Януковичу найближчим часом треба робити подання про недовіру самому собі. Після того, як він підписав Універсал, він взяв на себе певні зобов’язання. Якщо Янукович не може виконувати цих зобов’язань, тоді нехай зізнається в цьому чесно. Але я хочу запитати, де у цього чоловіка його чоловіче слово”?
Нагадаємо, що вчора в ефірі програми "Епіцентр" Євген Кушнарьов повідомив, що прем’єр-міністр Віктор Янукович вніс офіційне подання Президенту і голові Верховної Ради про недовіру міністру закордонних справ Борису Тарасюку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ