Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ми доб’ємося або відставки Табачника, або Януковича, – депутатка Оробець

Законопроект Табачника «Про вищу освіту» є лобіюванням інтересів конкретних груп. Про це сьогодні, 29 лютого, заявила депутат Верховної Ради Олеся Горобець на прес-конференції у Львові.

«Особливих змін у новому законопроекті Табачника я не прогнозує, тому що бачу кілька груп лобі, які попрацювали на власні інтереси, а не на розвиток вищої освіти», – наголосила депутат.

Вона зазначила, що нині у Верховній Раді перебувають три законопроекти про вищу освіту, один з яких її співавторства. А до Львова вона приїхала для того, аби обговорити зі студентами НУ«Львівської політехніки» закон «Про вищу освіту».

Щодо відставки міністра освіти та науки, молоді та спорту Дмитра Табачника вона зазначила: «Табачник та Янукович розігрують нас: грають у хорошого та поганого полісмена. Тому що саме від особистого рішення Януковича залежить тривалість перебування Табачника на посаді міністра. Тому або ми доб’ємося відставки Табачника, або нам доведеться добитись відставки Януковича», – наголосила Олеся Оробець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ