Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми і підтримуємо, і ініціюємо, і робимо все для об’єднання в єдину партію – лідер Львівського обласного осередку УНП

Львівський осередок УНП вітає ініціативу львівської НСНУ про об’єднання в єдину партію, й докладе усіх зусиль для втілення цього об’єднання в життя. Про це в коментарі „Гал-info” повідомив голова Львівської обласної організації Української народної партії Богдан Козак.
„Ми підтримуємо цю ініціативу, – каже Козак. – Ще перед виборами УНП і НРУ ініціювали створення єдиної національно-демократичної партії, в яку б увійшли усі праві сили, окрім ультраправих”. За словами Козака, в це об’єднання могли б увійти всі партії, програми яких базуються на націонал-патріотичній платформі.
„Ми ініціювали, ініціюватимемо й робимо усе для того, аби ця партія заіснувала, – каже Козак. – Відомо, що у ВРУ наразі немає механізму, як це зробити, але Юрій Костенко і Борис Тарасюк внесли відповідний законопроект”.
Крім того провід УНП не випускає питання об’єднання з поля зору проводу партії. „На проводі партії ми кожного вівторка обговорюємо це питання, – повідомив Козак. – А заступник голови УНП депутат Іван Заєць був уповноважений вести переговори з цього приводу”.
Натомість, на думку Козака, Львів є чи не найкращим місцем, де розпочати ініціативу об’єднання. „Незважаючи на критику, Львів все таки є центром національно-демократичного руху, і тому ідея розпочати таке об’єднання зі Львова є закономірною”, – впевнений Козак.
Нагадаємо, на сьогоднішній конференції Львівської міської організації партії „Народний Союз Наша Україна” буде оголошено ініціативу про об’єднання усіх партій, які увійшли в виборчий блок „Наша Україна Народна Самооборона” в єдину партію. На думку голови міського осередку НСНУ Олега Мандюк, зараз зручний час для того, аби розпочати процес об’єднання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ