Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Ми нічого не боїмося, - Медведєв розповів про перспективи Росії на газовому ринку

Російська Федерація не боїться падіння цін на блакитне паливо від Газпрому в Європі, повідомив прем'єр-міністр Дмитро Медведєв виданню Handelsblatt.

"Ми нічого не боїмося. Бо якщо ми будемо розраховувати тільки на один газ, то тоді краще взагалі нічим не займатися", - висловив свою позицію Медведєв.

Топ-чиновник заявив, що Росія докладає серйозних зусиль для розвитку власної економіки. "Наше завдання - зробити нашу економіку диверсифікованою. Росія це робить. У нас зараз менше 50% наших доходів складається із сировинних джерел", - окреслив ситуацію керівник російського уряду.

"У нас зростає сільське господарство, яке може перетворитися просто в одну з домінуючих галузей. Ми займаємося створенням високотехнологічних галузей", - розповів про майбутнє Росії Медведєв.

Він поскаржився, що наразі всі плани не реалізуються так швидко, як очікувалося, проте впевнений в тому, що в країні в цілому непоганий освітній рівень. "Тому я вважаю, що ми цілком здатні подолати цю залежність", - резюмував російський прем'єр.

Нагадаємо, на форумі в Давосі мільярдер Джордж Сорос рекомендував інвесторам утриматися від вкладень в російську економіку. "Це економіка, що розвалюється, яку Путін веде в хибному напрямку", - наголосив він.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ