Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми нікого Львівщині не нав’язуватимемо, оскільки розуміємо, що нашої людини не сприйматимуть, та й нам це не потрібно - Тарас Чорновіл

Народний депутат України, регіонал Тарас Чорновіл, коментуючи перипетії, які охопили Верховну Раду, заявляє, що нічого страшного і скандального не відбувається: „Те, що відбувається у парламенті, - це типовий політичний процес.
Нічого страшного в цьому немає. „Помаранчева коаліція”, як і передбачалося, не відбулася. Зараз створена нова антикризова коаліція, котра реалізує своє право на створення керуючих органів Верховної Ради та уряду країни. Тому не потрібно перебільшувати, наганяти страх та істерію. Побачите завтра - протистояння піде на спад, а післязавтра вже відбудеться пропорційний розподіл парламентських комітетів та урядових портфелів”.
Щодо вчорашньої заяви депутатів Львівської обласної ради до Президента Ющенка, у котрій вони вимагають розпустити Верховну Раду, то Тарас Чорновіл рекомендує кожному депутату, який підтримав цю заяву, прочитати Конституцію та Кримінальний Кодекс в частині про сепаратизм. „Формуючи антикризову коаліцію ми не порушили жодного пункту, жодного юридичного припису, а Президенту пропонують порушити законодавство та вчинити заколот. Я цей момент так просто не залишу, я особисто звернуся в Генпрокуратуру  і по кожному депутату буде вестися справа за сепаратизм, який вони вчиняють”, – заявляє регіонал Тарас Чорновіл.
 Відповідаючи на запитання, чи будуть якісь зміни у вертикалі львівської влади в разі прем’єрства Януковича, Тарас Чорновіл зазначає, що серйозних змін не буде, оскільки вертикаль влади залишається в руках Ющенка. „Ми нікого на посаду Петра Олійника не нав’язуватимемо, оскільки розуміємо, що нашої людини на Львівщині не сприйматимуть, та й нам це не потрібно”, – додає Чорновіл.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ