Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ми повинні двері знести, але бути в Європі, - Ющенко

«Я ставлю за мету привести Україну до Європейського Союзу. Це та мета, яка повинна консолідувати всі політичні сили і націю», - заявив Президент України Віктор Ющенко, виступаючи на VIII З”їзді партії «Наша Україна». «Важливо, щоб ця тема стала домінуючою для будь-якої політичної сили, для кожного громадянина, незалежно від того, де він проживає – на Сході чи на Заході України», - наголосив Президент. Повідомила "Наша Україна".

«Коли хтось говорить, що нас не чекають, що ми там не потрібні, що це ціль, яку не варто підіймати, що двері там зачинені, я кажу - там ми двері ті повинні знести, а добитися свого членства в Європі», - підкреслив Ющенко.

 

Він зауважив, що відповідь на те, з якою динамікою будуть відбуватися інтеграційні процеси, який успіх нас чекає у цьому процесі, «знаходиться в Києві, у нас». «З якою єдністю, якою консолідацією, якою волею ми будемо іти, від того залежить час і динаміка. М’яч на нашій стороні, нам треба тільки зробити небагато – мати українського прем’єра, мати українську владу», - акцентував Президент.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ