Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми ще з літа готові до дострокових парламентських виборів – Степан Курпіль

«Ми ще з літа готові до дострокових парламентських виборів. Уже в той час, коли обманом, з порушенням закону і регламенту була створена антикризова коаліція, ми були готові до будь-якого розвитку події», – про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат і член фракції БЮТ Степан Курпіль.

 «Станом на сьогодні фракція БЮТ вважає дострокові парламентські вибори великим шансом для українського народу. Особливо, якщо зважити, який прийнятий бюджет і які небезпеки чекають на Україну у зв‘язку з цим антисоціальним бюджетом. Тому навесні можуть визріти більш ґрунтовні передумови для дострокових парламентських виборів, які можуть відбутися, скажімо, восени наступного року», – зазначив Степан Курпіль.
На запитання, що має на увазі Юлія Тимошенко, кажучи про те, що вона буде голосувати проти всіх, народний депутат відповів так: «Станом на сьогодні наш народ так розчарувався і зневірився в політичних силах, що готовий проголосувати проти всіх. Оскільки ми відстоюємо інтереси народу, то готові у всьому його підтримати».
Нагадаємо, що Тимошенко наголошує, що працює кожного дня на дострокові парламентські вибори. Говорячи про відносини Президента і прем’єра, що склалися зараз, вона зазначила: «Спостерігаючи, що відбувається між Ющенком та Януковичем, то я скоро приєднаюсь до тих, хто вже готовий голосувати проти всіх".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ