Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ми українці, галичани щиро поділяємо Ваш біль та скорботу – Володимир Кожан висловив співчуття польському народу

Депутат Львівської обласної ради Володимир Кожан висловив співчуття полякам у зв’язку з трагедією під Смоленськом.

 

«Вельмишановний пане Генеральний консуле! Дозвольте висловити слова глибокої скорботи з приводу трагічної загибелі Президента Республіки Польща та 95 найкращих синів і дочок польського народу, які пішли із життя, внаслідок страшної авіакатастрофи під Смоленськом, 10 квітня цього року», - з такими словами звернувся до пана Гжегоша Опалінського Володимир Кожан, депутат Львівської обласної ради, голова Західноукраїнської Спілки промисловців та підприємців.

 

«Трагедію, яку самі ж поляки вже назвали наймаштабнішою в новітній історії Вашої країни, важко збагнути людським розумом, а ще важче співчувати тим, у кого смерть відібрала найдорожчих людей. Загибель еліти, цвіту Вашої нації, зокрема і Президента Леха Качинського, з яким мені довелося познайомитися під час відкриття монументу трагічно загиблим українцям у Павлокомі, де я перебував у складі офіційної делегації, безумовно, рана у саме серце кожного громадянина Польщі. Ми українці, галичани, з болем душі сприймаємо страшну звістку і щиро поділяємо Ваше горе та скорботу. За народними повір'ями у часи Великодньої радості, небо Господнє відкрите, і воно приймає душі померлих. Разом з Вами, з усім польським народом, з яким нас пов’язують не лише сусідські, а для багатьох і родинні стосунки, сумуємо і просимо Всемогутнього Бога миру та спокою для трагічно загиблих. Вічна їм пам’ять!» – наголосив Володимир Кожан, депутат Львівської обласної ради, голова Західноукраїнської Спілки промисловців та підприємців.

 

Депутат Володимир Кожан зробив відповідний запис у Книзі cмутку, що виставлена у Генеральному консульстві Республіки Польщі у Львові.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ