Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми вимагатимемо скликання позачергової сесії ЛОР з приводу побиття депутата – Василь Павлюк

„Фракція ВО „Свобода” вимагатиме скликання позачергової сесії Львівської обласної ради з метою розгляду питання про побиття депутата ЛОР Олексія Кайди і відставки голови Львівської обласної державної адміністрації Петра Олійника”, – повідомив на прес-конференції заступник голови ВО „Свобода” Василь Павлюк.
За його словами, керівництво області, а також керівництво УМВСУ у Львівській області та Львівської прокуратури абсолютно втратило контроль над ситуацією в області. „Якщо у нас б’ють опозиційних депутатів, журналістів, а також представників бізнесу, значить, у Львові може виникнути ситуація, подібна до тієї, що в Донецьку. ВО „Свобода” в жодному разі не дозволить такої ситуації на теренах Львівщини і усіма законними методами буде запобігати виникненню такої ситуації. Якщо буде потрібно, ми скликатимемо людей на вулиці. Депутати ВО „Свобода” сподіваються на підтримку усіх небайдужих депутатів Львівської обласної ради з метою підтримки ініційованої відставки Петра Олійника, адже завтра можуть побити і депутатів від „Нашої України” чи БЮТу”, – зазначив Василь Павлюк. 
Нагадаємо, учора було побито депутата Львівської обласної ради Олексія Кайду побили, коли він спробував зайти в приміщення Львівської обласної лікарні відновного лікування в Брюховичах під час учорашньої акції проникнення невідомими до цієї лікарні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ