Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми закликаємо усіх приєднуватися до антикризової коаліції – Олексій Радзієвський

«Я вважаю, що люди стурбовані ситуацією, яка відбувається сьогодні всередні так званої демократичної коаліції. Львівщина – специфічний регіон з особливими політичними настроями, але і тут вже стомилися через невизначеність в парламенті. Підписання угоди про створення антикризової коаліції є необхідним для стабілізації політичної ситуації як на загальнодержавному рівні, так і на регіональному», - зазначив кореспонденту „Гал-info”  народний депутат України, член фракції Партії Регіонів Олексій Радзієвський.

«Я від імені Партії Регіонів, СПУ та КПУ закликаю всі тверезомислячі політичні сили приєднатися до антикризової коаліції задля стабільності в державі, двері для співпраці завжди відкриті. Ми переконані, що мешканці Львівщини підтримують ініціативу створення антикризової коаліції саме тут, у Львові», - наголосив Олексій Радзієвський.
Нагадаємо,  що у суботу, 15 липня, на Львівщині  утворили Координаційну раду на підтримку антикризової коаліції, до якої увійшли Партія  Регіонів, СПУ та КПУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ