Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

М’ясо-молокопереробні підприємства Львівщини, які можуть бути потенційними експортерами в Росію, готові до інспектування Россільгоспнагляду

М’ясо-молокопереробні підприємства Львівщини, які можуть бути потенційними експортерами в Росію, готові до інспектування Россільгоспнагляду. Про це „Гал-info” повідомив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації з питань АПК Іван Стефанишин.
За його словами, на Львівщині експортерами в Російську Федерацію своєї продукції є три молокопереробні та три м'ясопереробні підприємства, які припинили поставку своєї продукції  після  заборони і де буде проведена перевірка Россільгоспнагляду.
Як зауважує Іван Стефанишин, по цих підприємствах було вжито комплекс відповідних заходів, спрямованих на підвищення якості і безпеки продовольчої продукції. 
Нагадаємо, 18 вересня відновиться інспектування українських м'ясо- і молокопереробних підприємств, які можуть бути потенційними експортерами продукції в Росію. В України для першочергового інспектування буде представлено 15 м’ясопереробних і понад 40 молокопереробних підприємств.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ