Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михальчишин застеріг Герегу: на історичну арену виходить український народ, який більше не збирається терпіти наруги з боку олігархів

Сьогодні, 31 жовтня, Львівська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» пікетувала львівський «Епіцентр» на знак протесту проти незаконних дій власниці цієї мережі – провладного кандидата у народні депутати Галини Гереги, яка вдалася до цинічних фальсифікацій результатів голосування у київському окрузі № 215. Повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Участь у заході взяло близько сотні прихильників та членів «Свободи», які тримали банери: «Власниця «Епіцентру» Герега краде у людей», «Не купуй нічого у Гереги! Не підтримуй окупантів», «Власниця «Епіцентру»Герега – фальсифікатор виборів», «Цей магазин належить крадійці людських голосів – Герезі» та інші.

Як зазначив під час свого виступу свободівець Юрій Михальчишин, подібні акції ВО «Свобода»сьогодні організувала по всій Україні на знак протесту проти фальсифікацій, які тривали впродовж минулої доби на виборчому окрузі №215 у місті Києві, де перемагає свободівець Андрій Іллєнко, якому протистоїть мільярдерка, секретар Київської міськради та власник мережі «Епіцентр» Галина Герега.

«Зараз у нас інформація, що в Києві відбуваються спроби підкупу членів окружної виборчої комісії, відбуваються спроби силового тиску на членів комісії, які завершили підрахунок голосів та оформлення остаточних протоколів. Тому ми сьогодні застерігаємо пані Герегу та великий капітал: не все в цій країні купується чи продається. Вони звикли купувати людей та довіру виборців, проте цього разу вони прикро вражені тим, що зараз це не спрацювало. Відтак вони у відчаї кидають в бій останні резерви: намагаються підкупити суддів, натиснути на членів комісії, залякуючи найнятими бойовиками. Та ситуація в державі зараз змінилася, на історичну арену виходить український народ, який більше не збирається терпіти наруги з боку олігархів. І те, що відбулося в Києві показує – ідеє перемогла капітал. Українці висловили свою позицію – обрали людину ідейну, а не мішок з грішми і цю позицію треба поважати та визнати поразку», – зазначив Юрій Михальчишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ