Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Хміль готовий просити вибачення у Ярослава Пітка

Михайло Хміль готовий вибачитись перед Ярославом Пітком за поспішні висновки. Про це директор Львівського обласного центру зайнятості Михайло Хміль повідомив у коментарі «Гал-info».

«Я був дещо незадоволений з приводу відсутності Ярослава Пітка під час підписання Договору партнерства сприяння зайнятості на 2007 рік, оскільки він був включений в число осіб, які мали б його підписати. Однак, вчора я дізнався причину відсутності заступника голови ЛОДА під час підписання цього документу – він був на важливій зустрічі», – сказав Михайло Хміль.
Але якщо Ярослав Пітко таки вимагатиме від директора Львівського обласного центру зайнятості  пояснень і привселюдного вибачення, то останній готовий просити пробачення за свої поспішні судження.
Нагадаємо, 21 грудня, у приміщенні Львівського обласного центру зайнятості відбулося підписання Договору партнерства сприяння зайнятості на 2007 рік. Під документом свій підпис мав поставити заступник голови Львівської ОДА Ярослав Пітко, принаймні у цьому запевняє директор Львівського обласного центру зайнятості Михайло Хміль. Але представник влади проігнорував цю подію, чим викликав обурення у присутніх.
Сам Ярослав Пітко вважає, що Михайло Хміль несправедливо його звинувачує і заявляє, що вимагатиме від нього пояснень і привселюдного вибачення.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ