Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Хрипта не погодився з висновком Миколи Урбановича про складну ситуацію у смт. Славське

Селищний голова смт. Славське Михайло Хрипта не погоджується з висновками заступника головного державного санітарного лікаря Львівської області Миколи Урбановича про те, що у Славську найбільше проблем, пов’язаних із водопостачанням, забудовою та стихійною торгівлею, а також проблеми з неправильним використанням сміттєзвалища — про це він повідомив сьогодні, 18 січня, під час розширеної наради, на якій обговорювали тему «Особливості гірськолижного сезону 2005-2006 у Львівській області: проблеми, інновації, технічний стан об’єктів гірськолижного туризму».
«У нас проводиться будівництво водогону, зокрема, ми використали 1 млн грн і ще потрібно 3 млн, щоб закінчити будівництво, проте нам потрібна допомога інших структур, зокрема санстанції», — наголосив Михайло Хрипта.
Також Михайло Хрипта зазначив, що ще й досі немає дороги до гори Тростян, яку мали побудувати минулого року. Вдалося лише трохи розширити дорогу, на яку в цілому потрібно близько 7 млн грн, а бюджет Славського у 2005 році становив лише 900 тисяч грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ