Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Косів просить міську раду врятувати від банкрутства журнал „Дзвін”

Екс-народний депутат Михайло Косів звернувся до Львівської міської ради з проханням, щоб вона допомогла у фінансуванні культурно-мистецького журналу „Дзвін”.
 Як пояснив на сесії Львівської міської ради Михайло Косів, минулого року журнал „Дзвін” опинився на грані закриття оскільки видавництво „Червона калина”, у складі засновників якої був колектив „Дзвону”, оголосили банкрутом і, відповідно, не було коштів на видання журналу.
„В кінці 2006 року я звернувся до Львівської міської ради з проханням, щоби вона долучилася до фінансування „Дзвону”. Однак отримав відповідь, що Львівська міська рада може фінансувати лише ті видання, які вона заснувала. Отож, щоб вийти з цієї правової колізії, пропоную з 2007 року виділити кошти на забезпечення розробки проблем історії археології та культурної спадщини Львова і публікації наукових розвідок в журналі „Дзвін”, -- зазначив Михайло Косів.
Як додав міський голова Андрій Садовий, це питання буде враховано під час розгляду бюджету розвитку Львова, а крім цього в загальному фонді бюджету міста-2007 передбачені кошти на книгодрукування, які також частково можна залучати на такі потреби. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ