Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Михайло Куцин затвердив програму заходів до 60-річчя ЗОКу

У підлеглих військах проводяться різноманітні заходи, присвячені 60-річчю ЗОКу, відповідно до наказу командувача військ Західного оперативного командування, генерал-лейтенанта Михайла Куцина, — про це повідомили у прес-центрі ЗОКу.
Зокрема, тривають змагання за першість і приз, що становить 5 тисяч грн, серед військових частин. Паралельно відбуваються конкурси на кращі військові містечка та приказармені зони. Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками. Планується визначити зразково-показові солдатські їдальні, підсобні господарства, навчально-матеріальні бази, перевірити якість харчування особового складу, лазнево-прального та медичного забезпечення.
Програма підготовки до свята передбачає проведення військово-спортивних та військово-технічних змагань. На останні планується залучити не лише військовослужбовців ЗОК, а й особовий склад пожежної охорони, прикордонної служби та підрозділів Міністерства внутрішніх справ. Змагання проходитимуть на базі стадіону СКА та 80-го окремого аеромобільного полку.
У військових частинах відбудуться «дні відкритих дверей», в ході яких ветерани-прикарпатці, представники місцевих органів влади, громадськості, допризовна молодь ознайомляться з життям та побутом військовиків, їх досягненнями у бойової підготовці тощо.
3 травня цього року у Львівському театрі опери та балету ім. С. Крушельницької відбудуться урочистості з нагоди ювілею ЗОКу, в яких візьмуть участь представники Міністерства оборони України, іноземних держав та інші посадові особи. Усім запрошеним буде представлений відеофільм, який розповідає про історію створення військ ЗОКу.
4 травня планується вручити бойові прапори з’єднанням та військовим частинам з присвоєнням їм почесних найменувань. Окрім того, святкового дня військовослужбовці декількох гарнізонів ЗОКу стануть власниками ключів від нових квартир.      
Нагадаємо, 3 травня 2006 року Західному оперативному командуванню виповнюється 60 років.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ