Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Мужилівський претендує на посаду голови комісії з питань земельних відносин міськради

Михайло Мужилівський має намір очолити комісію з питань земельних відносин у Львівській міській раді —  повідомив «Гал-info» голова об’єднання підприємців «Крок», кандидат в депутати від БЮТ до Львівської міської ради. За його словами, на цю посаду він висунутий Блоком Тимошенко. Як переконаний Михайло Мужилівський, його кандидатуру підтримають і всі інші політичні сили, які потрапили до Львівської міської ради.
Блок «Наша Україна», своєю чергою, як повідомив «Гал-info» депутат міської ради Андрій Стецьків, ще не визначився із кандидатом на посаду голови комісії з питань земельних відносин. Поряд з тим, Михайлу Мужилівському сподіватися на підтримку «Нашої України», скоріш за все, не варто.
«Чесно кажучи, я не дуже добре знаю пана Мужилівського. Однак зараз, я вважаю, питання стоїть не у прізвищах, а у принципах будь-яких призначень. Депутати, які мають стати головами комісій, повинні бути максимально незалежними, вони не можуть працювати в органах влади, які в той чи інший спосіб пов’язані з діяльністю комісії, яку людина очолює, а також дуже важливо, щоб бізнес голови комісії, якщо він є підприємцем, не лежав у сфері інтересів комісії. Якщо Михайло Мужилівський вважає, що він підходить за цими критеріями, то нехай бореться за місце голови комісії з питань земельних ресурсів. Наскільки ж мені відомо, його бізнес співпадає з площиною роботи земельної комісії», — зазначив Тарас Стецьків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ