Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак — узгоджений кандидат від БЮТ на посаду голови Львівської облради, однак пошук альтернативних варіантів триває – Андрій Шкіль

Михайло Сендак узгоджений кандидат від БЮТ на посаду голови Львівської обласної ради, однак все ще може змінитися і пошук альтернативних варіантів і надалі триває – повідомив «Гал-info» народний депутат, член політради БЮТ Андрій Шкіль. За словами Андрія Шкіля хоча і кандидатура Михайла Сендака вже узгоджена на центральному рівні, однак остаточно рішення з цього приводу повинна прийняти фракція БЮТ у Львівській обласній раді.
«Ми повинні враховувати не тільки свою позицію, але й провести консультації з представниками інших політичних сил у Львівській обласній раді, щоб вони підтримали нашого кандидата» — зазначив Андрій Шкіль. Як переконаний народний депутат голову ЛОР повинна пропонувати та політична сила, яка набрала більшість, однак Андрій Шкіль не виключає, що у процесі переговорів доведеться йти на певні компроміси.
Згідно із результатами виборів фракційний склад ЛОР 5-го скликання буде наступним: БЮТ – 41 депутат, Український народний блок Костенка-Плюща – 10 депутатів, Блок «Наша Україна» — 43 депутати. ГП «Пора» — 9 депутатів, ПППУ — 7 депутатів, ВО «Свобода» — 9 депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ