Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак дивується, чому цікавляться його кримінальним минулим, забуваючи про минуле Петра Олійника

Голова Львівської облради Михайло Сендак відкидає звинувачення щодо тиску на суд і лобіюванні інтересів. За його словами, звернення до голови Апеляційного суду Львівської області Валентина Государського з проханням пролобіювати призначення на посаду голови палати в кримінальних справах Апеляційного суду Львівської області судді Ігоря Зварича було затверджене президією облради, а він лише завізував його власним підписом. Про це Михайло Сендак заявив у коментарі „Гал-info”.
„Взагалі вам за цим питанням треба звернутися до Петра Олійника — він краще знає. З ним взагалі після купелі щось сталося чи може він десь головою вдарився. Йому треба полікуватися. Мене дивує, чому з’являються подібні заяви. Подивіться, коли було підписане те звернення і коли вони з’явилося у пресі - і стане все зрозуміло. Мене дивує, чому всі говорять про кримінальні справи проти мене, а ніхто не згадує ті, які порушені проти Петра Олійника”, — розповів Михайло Сендак.
При цьому він не зміг ні конкретно назвати, чого саме стосуються кримінальні справи проти голови Львівської ОДА Петра Олійника, ні бодай сказати, скільки таких справ. „Ви краще спитайте в прокурора про ті справи. Про них знає вся Україна, а у Львові ніхто цим не цікавиться і всі мовчать”, — додав Михайло Сендак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ