Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак хоче втрутитись у редакційну політику «Львів-ТБ» — Володимир Мойсеєв

В.о. головного редактора Телекомпанії «Львів-ТБ» Володимир Мойсеєв вважає, що однією з причин того, що голова Львівської обласної ради Михайло Сендак від імені Львівської обласної ради звернувся до начальника головного фінансового управління Олега Демківа з проханням призупинити фінансування видатків на КП «Львів-ТБ» є те, що голова облради прагне втрутитись у редакційну політику Телеканалу. Про це Володимир Мойсеєв повідомив сьогодні, 13 лютого 2006 року, під час прес-конференції у Львові.
За його словами, вже були спроби втрутитись у політику телеканалу, зокрема, останнім таким випадком було те, що Михайло Сендак зателефонував до керівника телеканалу і сказав, що йому потрібно годину ефірного часу для виступу.
«У нас є програмний розклад та мовна сітка, проте Михайло Сендак сказав, що його нічого не цікавить. Михайло Сендак привів представників «Сільмашу» і протягом години розповідав про проблеми заводу, зокрема, звинувачуючи у них керівника Львівщини Петра Олійника. Після цього голова облради пообіцяв привести опонентів, щоб висвітлити їхню позицію, проте цього не зробив», — розповів Володимир Мойсеєв. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ