Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак не вірить, що остання сесія облради буде закритою і вже запросив на неї журналістів

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак не вірить, що останнє засідання сесії обласної ради четвертого скликання, яке відбуватиметься 22 січня, буде закритим, — заявив «Гал-info» Михайло Сендак. За словами голови ЛОР, він запросив на сесію львівських журналістів, а також звернувся з листом до керівництва комунального телебачення «Львів-ТБ», щоб організувати пряму тряму трансляцію останнього сесійного засідання.
«Провести засідання сесії у закритому режимі рекомендувала президія облради, я ж вважаю, що воно все-таки має бути відкритим і переконаний, що обласні депутати не проголосують за те, щоб сесія була закритою, тому і запросив журналістів», — зазначив Михайло Сендак.
Якщо ж депутати ЛОР приймуть рішення закінчити свою каденцію без присутності громадськості, то Михайло Сендак, як він зазначив, вибачиться перед журналістами і попросить їх покинути сесійний зал.
«Мене дуже дратує, коли будь-які заходи, які проводить обласна рада, відбуваються у закритому режимі і особисто я виступаю проти цього», — зазначив Михайло Сендак.
За словами голови Львівської обласної ради, зробити останню сесію четвертого скликання ЛОР закритою рекомендував голова погоджувальної ради голів фракції, яка займалася з’ясуванням обставин входження до сесійного залу облради працівників ВАТ «Львівсільмаш», заступник голови обласної ради Андрій Парубій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ