Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак «образився» на «Львів-ТБ» за те, що на 15 хвилин було відключено пряму трансляцію сесії облради

Призупинити фінансування комунального підприємтва «Львів-ТБ» Михайла Сендака спонукало 15-хвилинне перервання прямої трансляції пленарного засідання сесії Львівської обласної ради, яке відбувалося 9 лютого, — про це йдеться у заяві голови ЛОР засобам масової інформації. Перерва у трансляції сесії, як йдеться в заяві, була зроблена за особистою ініціативою директора КП "Телекомпанія "Львів-ТБ" Михайла Хвойницького, на що керівництво облради не могло не зреагувати.
«Хотів би зазначити, що через невиважену позицію директора КП "Львів-ТБ" Михайла Хвойницького постраждали мешканці області, які через перерву у трансляції сесії не отримали інформації про діяльність найвищого представницького органу області. Крім цього, зрив трансляції чітко можна вважати порушенням Закону України "Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації, — йдеться у заяві. — Надзвичайно прикро, що окремі представники ЗМІ стали маніпуляторами у руках нечесних та збанкрутілих політиків. Особисто я, як голова обласної ради, ніколи не давав приводів для критики зі сторони працівників ЗМІ щодо утисків журналістів чи преси. Я знаю і глибоко поважаю ціну свободи слова і незалежності журналіста».
Щоправда, як йдеться в заяві, одразу того ж дня 9 лютого, коли Михайло Сендак прийняв рішення призупинити фінансування комунального телебачення, на сесії облради було прийнято рішення про відновлення фінансування «Львів-ТБ».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ