Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак поінформує ЗМІ України та Президента про те, що Олійник розвалив область і робить усе для того, щоб зірвати роботу сесії Львівської обласної ради

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак переконаний, що голова Львівської ОДА Петро Олійник зацікавлений у тому, щоб зірвати роботу сесії Львівської обласної ради, і, якщо це буде продовжуватися, він поінформує ЗМІ України та Президента України про те, що «Олійник розвалив область і робить все можливе, щоб представницький орган не міг нормально закінчити каденцію і зібрати свою сесію». Про це Михайло Сендак заявив сьогодні, 15 лютого 2006 року, під час прес-конференції.
«28-ма сесія Львівської обласної ради призупинила свою діяльність після того, як працівники ВАТ «Сільмаш» зайшли в сесійний зал, — розповів Михайло Сендак. — Я дав змогу виступити Петру Онищаку (представник ініціативної групи ВАТ «Львівсільмаш»), а це викликало негативну реакцію у пана Олійника і його оточення». За його словами, «ці люди вимагали одного: щоб сесія облради проголосувала за звернення до Президента України до прем’єр-міністра та голови Фонду держмайна України».
«Перед початком сесії зайшли представники всіх політичних партій на чолі з моїм заступником Андрієм Парубієм, а також Марією Христинич (депутат Львівської обласної ради),  і було запропоновано не надавати слова представникам «Сільмашу», — зазначив голова облради, — але ці люди будуть приходити захищати свої права, свої підприємства, свою роботу для того, щоб прогодувати себе і свою сім’ю».
Як наголосив Михайло Сендак, коли виступив Петро Онищак, було проголосовано за звернення і зараз готується лист до Президента України та голови Фонду держмайна України.
«Я думаю, що те шоу, яке робиться зараз під керівництвом Петра Олійника та Тараса Батенка, спрямоване на те, щоб не дати працювати сесії Львівської обласної ради, але я думаю, що здоровий глузд переможе і сесія у вівторок продовжить свою роботу», — додав Михайло Сендак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ