Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак судитиметься з газетою „Поступ”

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак позиватиметься з газетою „Поступ” — про це 28 лютого повідомив Михайло Сендак. Голова ЛОР звинувачує „Поступ” в образі честі і гідності та в тому, що „Поступ” подав неправдиву інформацію про нього. Михайло Сендак має претензії до матеріалу „Сендак гейт” та „Сендак гейт-2”, в яких ідеться про те, що він чинив тиск на львівських суддів, а також про нібито й досі не закриту кримінальну справу проти Михайла Сендака.
„Я не розумію, чому журналіст, коли писав цей брудний матеріал, не звернувся до мене і навіть не спробував дізнатися правду. Дуже прикро, що газета „Поступ”, яку я колись дуже любив і поважав, сьогодні скотилася нанівець і стала Садово-Олійниківською чи Садово-Батенківською”, — зазначив Михайло Сендак.
Як заявив голова ЛОР, від „Поступу” він не вимагатиме жодного матеріального відшкодування, а лише хоче вибачень.
„Я дуже довго думав перед тим, як подавати в суд. Перш за все я звернувся до головного редактора газети і спробував у мирний спосіб владнати ситуацію, ми домовилися, що „Поступ” надрукує моє спростування, але вже пройшло вісім днів і вони цього так і не зробили”, — зазначив Михайло Сендак.
Як переконує голова ЛОР, він ніколи не чинив тиску на Апеляційний суд і не лобіював своїх людей у судді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ