Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак та Петро Олійник не змогли домовитися про співпрацю через комунальне майно Львівської області – Михайло Сендак

Голова Львівської облради Михайло Сендак та голова Львівської ОДА Петро Олійник не змогли домовитися про співпрацю через комунальне майно Львівської області – заявив 13 березня під час прес-конференції голова облради Михайло Сендак.
За його словами, тільки-но Петро Олійник був призначений головою ЛОДА, він поставив вимогу, що Львівська обласна рада не повинна втручатися у питання, які стосуються комунального майна, крім того, Михайло Сендак звинувачує Петра Олійника у навмисному блокуванні всіх питань, які стосуються інвестицій у бюджет області. За його словами, керівництво ЛОДА не тільки не виконало жодної програми на 2005 рік, а й значно погіршило соціально-економічні показники 2004 року.
„У 2004 році ми залишили 57 млн грн на наступний рік перевиконання бюджету, зараз я не знаю, де поділися ці кошти, Львівська ОДА не прозвітувала за жодну копійку цих грошей, — зазначитв Михайло Сендак. — Так сталося, що я був головою ЛОР за трьох керівників області. Петро Олійник заявляє, що він прийняв область морально зруйнованою. Мені дуже дивно чути ці слова. У мене є багато претензій і до Олександра Сендеги, і до Мирона Янківа, однак гіршого керівника області, ніж Петро Олійник, я не бачив.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ