Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Сендак запевняє, що «чистий» перед законом

Проти Михайла Сендака немає відкритих кримінальних справ — принаймні так запевнив «Гал-info» голова Львівської обласної ради. За словами Михайла Сендака, кримінальну справу, яку порушили проти нього у 2004 році, давно закрили, щоправда, коли саме - голова облради не пам’ятає.
«Це все відбувалося за часів Кучми. В такий спосіб есдеки, з якими я тоді активно боровся, намагалися заткнути мені рота, придумуючи для цього різноманітні маневри, одним з яких і стало порушення цієї кримінальної справи. Однак за відсутністю доказів справу згодом закрили», — зазначив Михайло Сендак.
16 лютого інтернет-видання «Влада і Політика» оприлюднило інформацію про те, що 18 серпня 2004 року прокуратура Львівської області порушила проти Михайла Сендака кримінальну справу за підозрами у скоєнні злочинів, передбачених рядом статей Кримінального Кодексу України: шахрайства, заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах, перевищення службових повноважень та службового підроблення, яка і досі не закрита.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ