Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Цимбалюк може знову очолити львівську міліцію

Львівську міліцію може очолити нинішній начальник ГУ МВСУ у Полтавській області Михайло Цимбалюк. Про це Гал-інфо стало відомо з джерела в правоохоронних органах. Водночас джерело зазначило, що офіційної інформації з цього приводу ще немає.

 

Нагадаємо також, як повідомили ЗМІ, нинішній очільник УМВС Львівщини Василь Пісний претендував на посаду начальника УМВСУ у Івано-Франківській області, однак згодом з’явилася інформація, що міліцію Прикарпаття очолить Василь Варцаба, колишній головний міліціонер Закарпаття. Ще один екс-начальник львівської міліції, Олег Сало, може очолити Рівненське ГУ МВСУ.

 

Михайло Михайлович Цимбалюк народився 21 листопада 1964 року в селі Пасічна Надвірнянського району Івано-Франківської області. У 1988 році закінчив Тернопільський державний педагогічний інститут за спеціальністю «фізичне виховання», після закінчення працював директором спортивної школи у селі Кошляки Підволочиського району Тернопільщини.

 

З грудня 1988 року по квітень 1996 року прослужив у державтоінспекції Тернопільської області. Відтак керував автогосподарством Тернопільської обласної міліції.

 

З травня 1998-го по серпень 2000-го – начальник Державтоінспекції Управління внутрішніх справ України в Тернопільській області.

 

У 1998 році закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «юрист», а у 2001-му – Національну академію внутрішніх справ («правознавство»).

 

Від серпня 2000 року – заступник начальника Тернопільської обласної міліції, а з липня 2002-го – начальник УМВС Рівненської області.

 

У липні 2004 року – призначений головою Тернопільської ОДА.

 

До призначення начальником Головного Управління МВС України у Львівській області, працював начальником департаменту кримінальної міліції у справах неповнолітніх ГУ МВС України.

 

29 грудня 2007 року був представлений першим заступником Міністра МВС Михайлом Клюєвим на посаду начальника УМВС України в Полтавській області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ