Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Волинець оголосив про голодування

Учора, 26 листопада, ввечері голова Конфедерації вільних профспілок України та Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець під час мітингу на майдані Незалежності заявив, що оголошує безстрокове голодування. Повідомили в Конфедерації.

Днем раніше до такого ж радикального кроку вдалася й співачка Руслана Лижичко. У такий спосіб вони намагаються привернути увагу спільноти до подій, що розгортаються у столиці та інших містах країни упродовж останніх кількох днів. Як відомо, збурення в суспільстві викликали заяви урядовців про намір відтермінувати на невизначений час євроінтеграційних прагнень України.

«Моя вимога – чітка і зрозуміла, - наголосив у своєму виступі Михайло Волинець, - неодмінне підписання на Вільнюському саміті Угоди про асоціацію з ЄС».

Тим часом на заклик лідера незалежних профспілок до Києва прибувають активісти профспілкових структур з усіх регіонів України, зокрема гірники з Луганщини, Донеччини, Волині.

Сьогодні в УНІАН о 13.30 відбудеться прес-конференція за участю Михайла Волинця та очільників Вільної профспілки медичних працівників України Олега Панасенка, Вільної профспілки освіти і науки України Володимира Фундовного і голови Об’єднання транспортників України Петра Тулея.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ