Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Микола Голомша: Ротації у Львівській прокуратурі – це ротації по горизонталі

Ротації у прокуратурі на місцях особливо не впливають на роботу цього органу. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив заступник Генерального прокурора України Микола Голомша, коментуючи сьогоднішнє представлення нового керівника обласної прокуратури Олексія Баганця.
«Вся прокуратура із представленням нового прокурора не змінюється. Команда прокуратури має свої напрацювання, і вона фактично залишається на місці. Дуже багато у роботі прокуратури залежить від середньої ланки керівників, яка в області стабільно працює уже кілька років підряд. Тому я б не сказав, що у Львові щось кардинально змінюється. Тим більше, що Олексій Васильович має довсід роботи у Львові, він працював заступником прокурора області і тому, переконаний, що він внесе нове дихання у роботу обласної прокуратури Львівщини. Це напориста і наполеглива людина, і такою буде робота прокуратури. Звичайно, роботи у цьому напрямку вистачить, як і у будь-якій іншій області України», — зазначив Голомша.
«Щодо частої ротації на місцях, то я не сказав би, що вона сприяє роботі загалом, однак міняється влада у державі в цілому і кожен керівник визначається із людьми на місцях по-своєму. Щодо ротації прокурора Львівщини, то я б сказав, що це – ротація по горизонталі», — додав Голомша.
Нагадаємо, сьогодні у Львові Голомша представлятиме нового прокурора Львівської обласної прокуратури Олексія Баганця.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ