Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Микола Горинь хоче піти з посади заступника голови обласної ради за власним бажанням (доповнено)

Заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь попросив голову ЛОР Мирослава Сеника звільнити його за власним бажанням. Він попросив здійснити це після голосування з приводу обрання заступника. Як повідомив Горинь під час виступу, причиною такого кроку він вважає втрату моральності Львівською обласною радою як представницького органу місцевого самоврядування.

На думку Гориня, робота трьох заступників голови облради дозволяла стабілізувати роботу обласної ради, а на звільненні заступників тривалий час наполягала «Свобода» і особисто депутат Пелипенко.

Горинь відкинув звинувачення у тому, що існування трьох заступників є незаконним, посилаючись на ряд рішень судів з цього приводу. Натомість звільнення заступників Горинь вважає ні чим іншим як політичними домовленостями і закулісними іграми, які почали діяти у Львівській обласній раді.

На думку Гориня, у облраді відтепер існує три «директори», що дозволяють або не дозволяють вирішувати будь-які питання, про що свідчить ситуація із голосуванням за питання Миколаївського цементного заводу та Заводу залізобетонних виробів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ