Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Микола Іщенко (ФК „Карпати”) у складі молодіжної збірної команди України вирушив до Португалії для участі у фіналі чемпіонату Європи УЄФА U-21

Молодіжна збірна команда України вирушила до Португалії, де на неї очікують останні приготування до старту у фінальній частині чемпіонату Європи УЄФА U-21 24 травня матчем проти збірної Нідерландів. 22-є гравців протягом дев’яти днів готуватимуться до дебютної зустрічі. Серед них є львів’янин - Микола Іщенко („Карпати” Львів), захисник, попередні клуби - “Карпати-2” (Львів) (73/0), “Карпати-3” (Львів) (12/0).
У аеропорту міста Порто українську делегацію зустрічали консул та посол посольства України в Португалії, чисельна діаспора та діти в національних українських костюмах.
Українці поселилися в готелі міста Лузо, що за 95 кілометрів від Порто. Всі свої матчі підопічні Олексія Михайличенка проводитимуть в місті Агеда, що знаходиться на відстані годинної поїздки від готелю. Планується, що після обіду для гравців буде проведено відновлювальні процедури, а завтра пройде перший тренувальний день. За словами тренерського штабу спарингів під час підготовки на португальській землі не планується.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ