Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Микола Маймескул вважає, що Економічний форум сприятиме транскордонному співробітництву України

Заступник міністра закордонних справ України Микола Маймескул, що взяв участь у роботі VI Міжнародного економічного форуму у Львові, висловив впевненість, що форум, який за шість років своєї історії став традиційним, матиме важливе значення для розвитку добросусідських відносин та зміцнення міжрегіонального та транскордонного співробітництва.
Звертаючись до учасників форуму з вітальним словом Микола Маймескул зазначив, що у Європі, останнім часом все більшої популярності набуває співпраця на регіональному рівні, тому подальше просування України на шляху інтеграції в Європейський Союз суттєво підвищує роль її регіонів.
Микола Маймескул також взяв участь у дискусії щодо актуальних питань зовнішньої політики України та міжнародного співробітництва в регіональному вимірі, що відбулася у ході пленарного засідання конференції „Міжрегіональне співробітництво задля економічного розвитку”.
Нагадаємо, основною метою проведення форуму, участь в якому крім керівництва Львівської області та представників Уряду України взяли Єврокомісар з питань регіонального розвитку Данута Хюбнер та Генеральний секретар Асамблеї європейських регіонів Клаус Кліпп, є поглиблення міжрегіонального співробітництва. Повідомляє прес-служба МЗС.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ