Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Микола Одуха запевняє, що 29 вересня по площі Ринок усі будуть ходити усміхненими

Сьогодні, 7 червня 2006 року, у приміщенні Львівської міської ради відбулася нарада за участю першого заступника  міського голови Миколи Одухи, представників ГМ «Опора», фахівців щодо реконструкції площі Ринок.
 Як заявив під час наради координар Громадського форуму порятунку Львова Олег Мацех, у справі по реконструкції площі Ринок є відкрите нехтування законами, а тому потрібно притягнути винних до кримінальної відповідальності.
 «Проект реконструкції площі Ринок в цілому є злочинним, а тому його не можна погоджувати», — зазначив предстваник «Опори» Тарас Гаталяк.
«29 вересня всі будуть ходити усміхненими по площі Ринок, — запевнив Микола Одуха, — просто зараз ми, як добрі українці, маємо пересваритися з цього приводу».
По закінченні наради представники «Опори» погодилися зняти блокаду техніки по вулиці Руській, а представники влади до наступного вівторка вивчать питання щодо зміни технології прокладання трамвайної колії. Окрім того, міська рада має розглянути пропозицію «Опори», яка має на меті перехід на класичну технологію прокладання трамвайної колії, коли рейки кладуть не на бетон, а на дерев ’яні шпали.
Нагадаємо, що сьогодні ГМ «Опора» проводить чергову акцію громадського протесту щодо робіт з реконструкції площі Ринок. Зранку близько 40 осіб заблокували проїзд з площі Ринок на вулицю Руську, щоб привернути увагу посадовців та громадськості до її реконструкції, внаслідок якої замість бруківки на вулиці буде бетонне покриття. Приводом для проведення акції стала нарада щодо реконструкції площі Ринок за участю першого заступника міського голови Львова та фахівців.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ