Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Микола Пшевлоцький: Досі мені не доводилося стикатися із фактами порушення земельного законодавства у Лисиничах

Начальник головного управління земельних ресурсів у Львівській області Микола Пшевлоцький ще не бачив заяви сільського голови Лисинич про дострокове припинення ним повноважень сільського голови через дерибан землі і не має інформації про факти порушення земельного законодавства у Лисиничах. Про це він зазначив у коментарі «Гал-info».
«Лисиничівська сільська рада дуже серйозно підійшла до питання виділення земель. Зараз вони готують технічну документацію на виділення землі для здійснення комплексної забудови житлового району на території, яка належить їх сільській раді. Наше управління земельних ресурсів давало депутатам юридичну консультацію, роз’яснювало деякі пункти закону, однак вони практично самі готують технічну документацію. Я знаю Лисиничівську сільську раду як таку, яка працює активно і до останнього моменту у чіткій відповідності до вимог чинного законодавства. Мені не доводилося стикатися із жодними порушеннями законодавства на території цієї сільської ради», – зазначив Пшевлоцький.
Він також зазначив, що зараз буде проведена ним особисто перевірка причин такого рішення сільського голови й докладніша інформація буде відома згодом.
Нагадаємо, 22 січня 2008 року на пленарному засіданні Лисиничівської сільської сільської ради Пустомитівського району Львівської області сільський голова Лисинич Микола Мельник власноручно написав заяву про дострокове припинення повноважень сільського голови з завтрашнього дня.
За його словами, він висловив свій протест щодо бездіяльності депутатського корпусу, лобіювання депутатськими групами відвертих питань дерибану сільської землі, тиску високопоставлених чиновників на сільську раду для прийняття „потрібних рішень”.
Микола Мельник також закликає у встановленому порядку припинити повноваження депутатського корпусу сільської ради, «оскільки він себе дискредитував як орган публічної влади, який обслуговує різного рангу чиновників і бізнесменів».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ