Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Микола Шкурган радить власникам транспортних засобів тримати їх в гаражі, поки у місті не буде побудовано стоянки

Начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган закликав водіїв приватних транспортних засобів не ставити автомобілі на магістральних вулицях.
„Наприклад, щоб звільнити вул. Університетську, ми забрали маршрути №84, 10, 31 на вул. Січових Стрільців, проте вони не можуть там паркуватись, оскільки водії приватних автомобілів паркуються на місці їх кінцевих зупинок. В основному власники машин – це студенти і викладачі ЛНУ ім. Івана Франка”, – зазначив під час брифінгу щодо транспортної ситуації у місті Микола Шкурган.
За його словами, на сьогодні технічної можливості забирати ці автомобілі в місті немає, оскільки це переважно автомобілі класу „Е”, які є занадто важкими для  транспортування наявними евакуаторами. Проте через два тижні буде закуплено нові евакуатори з вищою вантажопідйомністю, які забиратимуть автомобілі, що припарковані у недозволеному місці на штрафмайданчики.
 На запитання журналістів, де паркуватися водіям і чи буде відведено стоянки для автомобілів, Микола Шкурган зазначив, що поки що стоянки для автомобілів поблизу не передбачено, тому радить власникам транспортних засобів користуватися громадським транспортом, а автомобілі тримати в гаражі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ