Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Микола Томенко: Чи доречно залучати до урядової роботи не українців. Доречно і корисно !

Микола Томенко: Чи доречно залучати до урядової роботи не українців. Доречно і корисно ! Але лише за умови ОТРИМАННЯ ГРОМАДЯНСТВА УКРАЇНИ.

"До теми "легіонерів" в новому уряді.

Спочатку про критику. От, я розумію націоналістів та українських фундаменталістів і їх критику залучення іноземців до боротьби з корупцією у нашій країні , тому що вони...ідейно проти.

Але не розумію"патріотичної" істерики політичних діячів чи народних депутатів, які не те, щоб своїх дітей української навчити, своїх депутатів і міністрів досі не навчили!

Отож, чи доречно залучати до урядової роботи не українців. ДОРЕЧНО і КОРИСНО! Найважливіше до традиційно найкорупційніших тем - МИТНИЦЯ і ПОДАТКОВА. На яких умовах - лише за умови ОТРИМАННЯ ГРОМАДЯНСТВА УКРАЇНИ.( Саме тому я завжди критикував журналістів-заробітчан з "братньої" держави, що не прийняли громадянства України,та, відповідно, не декларують доходи, не несуть відповідальності перед законами нашої держави, але...з радістю вчать нас жити.)

Як вирішити питання з громадянством. Необхідно внести зміни до законодавство про можливість скороченої процедури прийняття українського громадянства за чітко визначених обставин.

Ми вже звикли до іноземців, що отримавши громадянство,захищають честь України в спорті; треба дати право й тим, що готові допомагати нашій державі не лише моральною підтримкою, а справами!", - Написав Томенко.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ