Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Миколаївська РО НСНУ стверджує, що до утворення РО „Пори” причетні люди, які не мають ніякого відношення до діяльності цієї партії

Миколаївська районна організація політичної партії Народний Союз „Наша Україна” розповсюдила заяву, у якій стверджує, що до утворення районної організації „Пори” причетні люди, які не мають ніякого відношення до діяльності цієї партії. Про це „Гал-info” повідомили в районній організації політичної партії „Народний Союз Наша Україна”.
Текст заяви подаємо повністю:
„У січні 2005 р. до керівників районного осередку ПРП прийшли В. Ярош і О. Ясеницький і заявили, що вони є представниками „Пори” й запропонували утворити спільний блок на рівні Миколаївського району. Керівники ПРП відмовилися діяти спільно з ними, враховуючи попередню діяльність цих людей. В. Ярош був до осені 2005 р. керівником районного відділу культури. Ще з 1998 р. він активно співпрацював з СДПУ (о). Під час президентських виборів у 2004  р. був одним з неофіційних керівників штабу Януковича. Не випадково, що в той час значна частина працівників відділу культури відстоювала позицію Партії регіонів на території Миколаївщини.   Чимало завідуючих НД агітували або практичною діяльністю сприяли штабу Януковича. Закономірно, що на початку 2005  р. представники партій, що входили до блоку Ющенка вимагали відставки В. Яроша з посади керівника відділу культури. Проте він лише восени 2005 р. покинув цю посаду й пішов на пенсію за стоном здоров'я.
О. Ясеницький працював начальником ДАІ Миколаївського району. Він нічим не проявив себе під час президентської кампанії 2004 р. Серед жителів району розповсюдженні слухи про те, що після виходу на пенсію він був причетний до діяльності різних комерційних структур. Районна конференція „Пори”, на якій були висунуті кандидати на посаду міського голови і депутатів до місцевих рад проходила в умовах конфіденційності. На ці збори, які відбулися 21 січня 2006 р., не допустили сторонніх людей. Донині в районну територіальну виборчу комісію не потрапили списки тих, кого конференція висунула кандидатами на різні посади. За попередньою інформацією на посаду міського голови м. Миколаєва висунутий О. Ясеницький. Учасником зборів був Т. Дубик, який є працівником податкової і довгий час був одним з керівників районної організації СДПУ (о). Він відкрито виступав під час президентської кампанії на підтримку Януковича як кандидата в президенти. Окрім вказаних людей на районній конференції „Пори” були присутні інші працівники податкової, а також представники відділу культури. Незважаючи на всі зусилля членів місцевої організації „Пори” приховати інформацію про свою діяльність, серед жителів району розповсюджені найрізноманітніші чутки. Присутність у списку партії вказаних людей вже викликало негативну реакцію представників більшості партій, які мають вплив на території Миколаївщини. Районна організація „Пори” не матиме ніяких шансів на місцевих виборів, а лише дискредитує партію серед місцевих жителів”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ