Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Миколаївський санаторій "Чайка" підготували до використання у заходах з протидії коронавірусній інфекції

На прохання Миколаївської обласної державної адміністрації санаторій-профілакторій "Чайка", який входить до складу соціальних об’єктів ДП "Зоря"-"Машпроект", підготовлено до використання у заходах з протидії коронавірусній інфекції.

Генеральний директор ДП "Зоря"-"Машпроект" Денис Гордієнко повідомив, що об’єкт готовий до термінового розміщення медичних працівників:

"Ми – частина громади міста і маємо допомогти Миколаєву відбити загрозу коронавірусу. Наш санаторій "Чайка" розташовано поруч із інфекційною лікарнею і у разі необхідності ми готові надати його у розпорядження міста для розміщення бригад медиків, які працюють у Миколаївському обласному центрі лікування інфекційних хвороб. Санаторій вільний від відпочивальників та укомплектований усім необхідним для постояльців, включно із дезінфікуючими засобами. Ми готові підтримати наших медиків!".

В цілому санаторій може прийняти до 110 осіб.

В рамках підготовки закладу було закуплено засоби індивідуальної гігієни для майбутніх постояльців, засоби дезінфекції та індивідуального захисту для обслуговуючого персоналу. Санаторій укомплектовано бактерицидними опромінювачами. Соціальна служба підприємства готова терміново розгорнути харчування медиків На території цілодобово знаходиться черговий працівник.

Санаторій "Чайка" – це сучасний корпус на березі річки Південний Буг. Він має впорядковану паркову зону. Корпус включає номерний фонд з одно-, дво- та чотиримісних номерів, лікувальну базу та харчоблок. Лікувальна база "Чайки" не поступається по оснащенню санаторіям провідних курортів України.

Нагадаємо, у березні ДП "Зоря"-"Машпроект" поновило виробництво медичного кисню  у відповідь на запит від медичних установ Миколаєва. Виробничі потужності підприємства дозволяють випускати більше ніж 50 тисяч кубічних метрів медичного кисню на рік. У разі потреби підприємство готове постачати медичний кисень державним закладам охорони здоров’я на безоплатній основі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ