Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Миколаївцемент» вклав 1 млн. грн. у сферу охорони здоров’я Миколаєва

В рамках зобов’язання, яке Відкрите Акціонерне Товариство «Миколаївцемент» взяло перед місцевою громадою, компанія виділила понад 1 млн. грн. протягом 2009 року на проекти, пов’язані з охороною здоров’я у Миколаївському районі, – повідомили у компанії.

 

Компанія співпрацювала з органами охорони здоров’я у низці проектів, як-от забезпечення нової котельної, придбання спеціалізованого медичного обладнання, наприклад, відеоендоскопічного, а також спорудження акушерського відділення Миколаївської районної лікарні.

 

Як розповів Генеральний директор ВАТ «Миколаївцемент» Ґюнтер Сметана, місцева система охорони здоров’я надає неоціненні послуги Миколаївщині, допомагаючи членам громади, коли це необхідно, а особливо менш захищеним мешканцям. «У цьому контексті ми охоче забезпечили потрібне обладнання для покращення діагностики та лікування різноманітних захворювань жителів району», - сказав він.

 

Загалом за 3 останні роки завод надав підтримку Миколаївській лікарні на майже 2 млн. грн. Це нещодавно відзначив Головний лікар Миколаївської районної лікарні Богдан Чечотка під час зустрічі з представниками ВАТ «Миколаївцемент».

 

 

Довідка

 

ВАТ «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. На сьогодні виробнича потужність становить 1,4 млн. тон цементу на рік, виробляється три типи цементу для різних потреб.

 

Продукція заводу займає близько 11% національного ринку. Природним ринком збуту є західний регіон України, в т.ч. Закарпаття, і частково Київська область.

З 1999 року і досі завод є частиною Групи «Лафарж» – світового лідера у галузі будівельних матеріалів.

 

«Лафарж» є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції у всіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі, гіпс. У компанії понад 84 000 працівників у 79 країнах. У 2008 році обсяги продажів (товарообіг) «Лафаржу» сягнув 19 млрд. євро.

 

У 2009 році – уже п’ять років поспіль – «Лафарж» входить до переліку ‘100 найбільш екологічно раціональних глобальних корпорацій світу’. «Лафарж» має провідні центри дослідження будівельних матеріалів, що дає компанії змогу закладати інновацію в основу своїх пріоритетів, працювати над екологічно раціональним будівництвом і архітектурною креативністю.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ