Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Миколу Катеринчука обрали головою оргкомітету політичного руху «Європейська платформа для України»

«Миколу Катеринчука обрали головою оргкомітету політичного руху «Європейська платформа», -- про це в коментарі «Гал-info» повідомили джерела наближені до Катеринчука.
«Обрання відбулося на вчорашній зустрічі Миколи Катеринчука з його найактивнішими прихильниками з регіонів, зокрема, були присутні люди з Львівщини. На зібранні було близько 80 осіб, зокрема, лідер Християнсько-демократичного союзу Володимир Стретович, який, щоправда, не досидів до кінця засідання, та Руслан Князевич від Народного союзу Наша Україна. На цю зустріч ми запрошували лідерів усіх політичних сил, але вони, на жаль, не прийшли. Все ж на зустрічі було значно більше людей, ніж ми розраховували. Найбільший акцент зосереджувався на тому, що Україна зараз знаходиться в такому стані, що просто необхідно створювати демократичні рухи. Зокрема, таким рухом і є наш політичний рух «Європейська платформа для України». На цьому етапі ми ще не можемо говорити про створення якогось політичного проекту або політичної партії. Це виключно політичний рух, який охоплює великий спектр, відкритий для всіх демократичних політичних сил. До його складу будуть запрошуватись як  політики з інших політичних партій, так і громадські організації та рухи, всі охочі до співпраці. Наразі ми обговорювали деякі організаційні моменти і говорити про щось конкретне поки що зарано. Присутні на зібранні люди поїхали в свої регіони з чіткими завданнями шукати однодумців”, -- зазначає джерело.     
Микола Катеринчук та його соратники задоволені проведеною зустріччю. Наступна зустріч планується після різдвяних свят, на початку лютого.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ