Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Минулого року лісівники Львівщини збудували та відновили майже 36 км лісових доріг

Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
1/3
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА, упродовж 2019 року лісівники Львівщини збудували та відновили майже 36 км лісових доріг.

Основу сталого розвитку лісового господарства, раціонального і екологічно безпечного використання природних ресурсів складає збалансована мережа лісових доріг.

Відсутність раціональної мережі лісових доріг гальмує застосування підприємствами лісового господарства передових екологобезпечних технологій, впровадження нової сучасної техніки, приводить до зниження якості лісогосподарських робіт та лісозаготівельного виробництва.

Потреба розширення лісотранспортної мережі, на сьогоднішній день є актуальною у всіх лісогосподарських підприємствах і, особливо, у підприємствах які знаходяться в Карпатському регіоні.

Державні підприємства лісового господарства Львівського ОУЛМГ в 2019 році продовжили будівництво та відновлення лісових доріг.

За рахунок власних коштів підприємств збудовано та відновлено ремонтом 35,6 км. лісових автомобільних доріг, в тому числі 11,9 км доріг з твердим покриттям, 9,0 км будівництво земляного полотна, 14,7 км відновлення існуючих доріг.

Першість у будівництві лісових автомобільних доріг як і раніше задають державні лісогосподарські підприємства Карпатського регіону  ʺСколівське ЛГʺ та ʺСлавське ЛГʺ.

Будівництво та відновлення лісових автомобільних доріг дасть змогу  лісогосподарським підприємствам запроваджувати сучасні екологобезпечні технології, буде сприяти виконанню комплексу природоохоронних робіт, передбачених Карпатською конвенцією.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Уряд хоче у 2020 році відремонтувати не менше 4 тис. км доріг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ